söndag 10 oktober 2010

Brett Favre i rejält blåsväder!

Vad är det med stora stjärnquarterbacks och sexskandaler. Bara för någon månad sedan var Ben Roethlisberger i rejält med blåsväder och nu är det den 41-årige morfadern Brett Favre som hamnat rejält i trubbel.

Det hela började med att han, i februari, anklagades för att ha skickat nakenbilder till en kvinnlig sportjournalist och häromdagen briserade det hela då ytterligare två kvinnor trädde fram med deras, icket så trevliga, historier om och med Vikings QB. Internetsajten deadspin.com publicerade i mitten av veckan bilder och sms som han skickat till Jennifer Sterger 2008 då denne var Gameday host för New York Jets och kolumnist i Sport Illustrated.
Nu på måndag väntas Brett Favre leda sitt Minnesota Vikings till vinst mot just New York Jets. När han fick frågor om skandalen med Sterger på torsdagens presskonferens så valde han att svara med att han inte hade tid med sådana frågor.

Nu kan det dock bli ett helvete. Ytterliggare två kvinnor har som sagt trätt fram. Både kvinnliga massörer. Favre har med vågade sms försökt få de två kvinnorna att tillsammans med honom ingå i en sexakt på ett hotellrum.

Detta är inte första gången han bedrar sin fru. I hennes självbiografi från 2006 skriver hon hur han bedrog henne med andra kvinnor och hur nära hon var på att sparka ut honom då han missbrukade både smärtstillande och alkoholhaltiga drycker.

För mer läsning läs
'Brett Favre once sent me cock shots': Not a love story.

Inga kommentarer: