söndag 3 oktober 2010

Övriga matcher att hålla koll på!

En vanlig vecka, utan mötet mellan Ealges och Redskins, hade matchen mellan Ravens och Steelers varit högaktuell. Att Steelers är 3-0 är helt sjukt med tanke på att Ben Roethlisberger är avstängd. Tänk om man skulle gå 4-0. Fyfan säger jag bara, vilken skräll det trots allt hade varit. Men Steelers lär få det tufft på hemmaplan ikväll. Ravens leder ligan total defence och man har lägst tillåtna passing yards per game av samtliga lag. Tur för Steelers att löpspelet fungerat bra så här långt. Kommer att bli tight. TV10 visar matchen som startar klockan 19. Det här kommer jag inte missa!
******
49ers har 0 vinster så här långt och åker till Atlanta för möte med ligans bästa secondary.
******
Titans-Broncos. Battle between the best säger NFL Network. Titans grymma pass rush mot Denvers svårläsliga offensiv. Broncos har haft det stundtals tungt och letar efter formen.
******
Saints kommer att köra över Panthers på hemmaplan.
******
Peyton Manning kan slå några nya matchrekord i offensiven när hans Colts bara ska spöa skiten ur Jaguars på bortaplan. Matchstart kring 22.00.
******
Raiders tar emot Texans hemma. Texans har sett oerhört heta ut och Oakland har börjat komma på riktigt. Jag vågar hoppas på vinst, fast hjärnan säger raka motsatsen. Defensiven i Raiders är en av ligans bästa statistiskt sett.
******
Cardinals-Chargers är väldigt intressant. Cardinals kom undan billigt mot Raiders och hade oerhört flyt som vann. Man är ett av ligans sämsta lag i passing och man möter ett Chargers som har ligans sjätte bästa pass defence. Ligans absolut sämsta 2-1 klubb möter ligans bästa 1-2 klubb. Det sjuka är att båda lagen kommer att ha 2-2 när den här helgen är över.
******
TV10s sena match är mötet mellan Giants och Bears. Ett lag söker formen och ett lag är redan i kanonform
******
På måndag möts Dolphins och Patriots. Även det är en högintressant match. Kanske kommer ett litet blogginlägg om den matchen. Den som lever får se.
******
Let's go Oakland, let's go Raiders, let's go Oakland, let's go Raiders!

4 kommentarer:

Anonym sa...

49ers kommer. Var så säker. Man ska ut på marknaden och handla nu också ryktas det om.

Mäktig första TD av Pittsburg btw.

Anonym sa...

Var visst inte TD... Men den kom.

Lundh sa...

Där kom då äntligen Steelers första förlust. Det blev spännande på slutet. Nästa match är ju dock Roethlisberger tillbaka i Black%Gold igen.

Lundh sa...

@ Anonym

Bara tur att han kom igenom, om du tänker på då han var typ 2 yards short?