måndag 4 oktober 2010

Monday Night Football (New England@Miami)

Miami Dolphins (2-1-0) - New England Patriots (2-1-0)
The Patriots har haft rätt rejäla problem att få stopp på sina motståndare så här långt på säsongen och Dolphins har sett riktigt riktigt vassa ut stundtals. Chad Henne, Miamis quarterback, har imponerat och överraskat med sitt goda spelsinne, rörliga fötter och fina arm. Det här är en oerhört viktig match med tanke på att det kan bli en tiebreaker mellan dessa lag i divisionen när säsongen ska gå in i slutspelet. Då gäller det att ha vunnit de inbördes mötena!

Plats: Sun Life Stadium
Tid: Måndag 02.30
Väder: Som vanligt sol och vacker väder i Miami. Beräknas vara kring 20 grader ikväll.
Svensk TV-kanal: TV10 och Viasat HD (NFL Gameday på Viasat HD från 02)

Skadade/frånvarande spelare:
Miami: John Jerry G, Jared Odrick DE, Channing Crowder LB
New England: Fred Taylor RB, Nick Kaczur T, Terrence Weathley CB. Tom Brady dras med en skada på höger axel men kommer med all sannolikhet spela.

Senaste möte:
Tom Brady hade en oerhört tung kväll en decemberkväll 2009. Miami vann med ett poäng på hemmaplan. Bill Belichick hamnade i blåsväder efter helt sjuka calls när man var i ledning 17-4. Dolphins var här fortfarandemed i racet om en slutpelsplats men förlorade de tre sista matcherna på säsongen och fick se sig omsprungna av Jets.

Därför ska du hålla dig vaken och se matchen!

Bill Belichick har blivit utskämd av Dolphins Wildcat-formation tidigare. Han måste få ordning på det forna storlagets defence som sett oerhört sårbart ut. En match som kan betyda allt i slutet på säsongen. Slutspel eller inte slutspel. Pressen ligger på Patriots.

Favoriter:

Just därför, just för att pressen ligger på Patriots så tror jag på Dolphins. Men så mycket kommer det inte att skilja. På papperet är man rätt jämnbra, om inte Pats ser lite starkare ut. Rent spelmässigt så tycker jag att Dolphins har sett både starkare och säkrare ut än deras opponenter i natt. Det kan bli en rysare igen, OM Patriots får ordning på sitt defence. Annars kan Henne och hans Wildcatoffence göra livet otroligt surt för 2004 års mästare.

3 kommentarer:

Anonym sa...

45-14 ouch!

coltsfanatiker sa...

Hahaa :P

swenfl sa...

Ää, vafan. Man kan ju inte ha rätt alla gånger. Jag anser att mitt tips var godtagbart. Jag var långt ifrån ensam om att tro på Dolphins den matchen. Fan till och med merparten av NFL Network och ESPNs riktiga experter hade Miami som favorit.