söndag 19 december 2010

Vecka 15, veckan från helvetet!

Det är inte bara huvudmatchen mellan Giants och Eagles vi bör hålla koll på ikväll. Det är väldigt många matchups ikväll och vi hoppas väl alla på några överraskningar ikväll som rör om i grytan. Men håll koll på följande matcher.

19.00 Rams-Chiefs
St. Louis Rams leder lite överraskande sin division (6-7-0) men man känner onekligen pressen bakifrån från både Seahawks (6-7-0) och 49ers (5-8-0). Chiefs är lite i samma situation. Man har haft en betryggande ledning i AFC West fram till någon vecka sedan men Chargers har ryckt upp sig rejält. Chargers vann sin match i torsdags och förlorar Chiefs ikväll ligger man på lika många vinster.

19.00 Titans-Texans
Re-match mellan Finnegan och Johnson? http://swenfl.blogspot.com/2010/11/jatteslagsmal-i-houston.html

19.00 Bucs-Lions
Bucs kan blanda sig in i striden om slutspelsplats i NFC vid vinst.

19.00 Ravens-Saints
Samtidigt som Bucs kan vinna mot Lions så har Saints en tuff match mot Ravens som i sin tur gärna vill vinna division. Det har varit en oerhört jämn öppning på den matchen.

19.00 Cowboys-Redskins
Americas Team ligger sist i divisionen men inte lika hopplöst sist som tidigare. Man möter nu ett stormigt lag i Redskins som bänkar Donovan McNabb. Ombytta roller alltså. Förloraren här kan mycket väl bli sist i divisionen.

19.00 Colts-Jaguars
Divisionsfinal i AFC South. Den store överraskningen Jaguars leder just nu divisionen, Colts är två med en vinst mindre. Behöver jag säga mer om hur viktig den här matchen är?

22.05 Seahawks-Falcons
En vinst här och Seahawks har smashläge att ta hem NFC West. Falcons kan vara illa ute vid förlust, speciellt om Saints och Bucs lyckas vinna. Det värsta är att man inte alls är bra på bortaplan...

22.15 Steelers-Jets (VISAS PÅ TV10)
Steelers kan i princip säkra #2-seeden i AFC och om Jets förlorar kan en slutspelsplats vara i fara. Jets behöver vinna den här matchen. AFC är stentuff i år!

22.15 Raiders-Broncos
Många vill se Tim Tebow från start i Denver men det verkar som om man envisas med att spela Kyle Orton. Raiders bara måste vinna denna match om man ska ha någon som helst chans att nå slutspel. Förlust nu och man är helt borta.

02.20 Patriots-Packers (VISAS PÅ TV10)
Båda dessa lag har potential att mötas i gen i Dallas i februari. Patriots offensiv och defensiv är båda exceptionellt bra just nu. Större problem i Packers dock, är Aaron Rodgers tillbaka från förra söndagens hjärnskakning?

Måndag 02.30 Vikings-Bears (VISAS PÅ TV10)
Vikings har inget Stadium och matchen spelas utomhus i kylan. Bears behöver en vinst nu för självförtroendet. Dessutom kan det här bli en extra viktig match för Bears om Packers vinner.

Skön vecka!

Inga kommentarer: