söndag 28 november 2010

Jätteslagsmål i Houston!

Så mycket skador att rapportera om efter de första matcherna den här helgen, men det var ett galet slagsmål i Houston.

Bägaren rann över halvvägs in på fjärde quartern för Texans WR Andre Johnson och Titans CB Cortland Finnegan. Efter att ha utbytit ord och knuffar under spelet innan så ställde de båda kombattanterna upp på line of scrimmage. Då snörde Finnegan sina händer i ansiktet på Johnson. Efter det eskalerade det hela.

Johnson slet av Finnegan hans hjälm och Finnegan svarade med samma mynt, olyckligt för han så åkte han i backen. Johnson delade ut två haymakers och en uppercut på en chanslös Finnegan som dock snabbt var uppe på fötter. Titansspelaren svarade med att applådera och trodde nog att bara Johnson skulle skickas ut från banan, det hade ju varit lyckat att få bort Texans kanske viktigaste spelare.

Ingen tvekan om att Johnson vann den fighten men för att vara fair mot Finnegan så slåss ju Johnson i en lite högre viktklass.

Hur som helst, personnel fouls för unnecessary roughness delades ut till de båda och vi kan nog förvänta oss dryga böter. Men Johnson är kanske den som får det hårdare straffet då han tappade huvudet helt. Flera av hans lagmedlemmar var tvungen att hålla tillbaka honom och en polis eskorterade honom till omklädningsrummet. Finnegan joggade lätt där ifrån, vinkandes till Houstonpubliken...

Video på eländet här:
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d81c795af/Johnson-Finnegan-ejected-for-brawl

Inga kommentarer: