söndag 14 november 2010

Mitt Pro Bowl: NFC Offence

Givetvis måste jag även rösta fram ett lag som ska få stryk av AFC, gör det du också: http://www.nfl.com/probowl/ballot?icampaign=PBBallot_HPSpotlight&module=HP_spotlight

QB

Donovan McNabb, Redskins
Matt Ryan, Falcons
Michael Vick, Eagles
Kommentar: McNabb började säsongen bra och har visat sig revanschsugen i Redskins, Matt Ryan är mannen bakom Falcons succé, Eagles är ingenting utan Vick.

RB

Ahmad Bradshaw, Giants
Matt Forte, Bears
Adrian Peterson, Vikings
Kommentar: Forte och Bradshaw är i topp i statistiken, något som Peterson också hade varit om inte alla andra i Vikings sög.

WR

Miles Austin, Cowboys
Larry Fitzgerald, Cardinals
Greg Jennings, Packers
Roddy White, Falcons
Kommentar: Miles Austin kan absolut inte klandras för Cowboys skitsäsong och han bör vara given i NFCs lag. Larry Fitzgerald är alltid bra. Greg Jennings har överraskat mig och Roddy Whites samarbete med Ryan har gjort att Falcons är 7-2.

FB

Ovie Mughelli, Falcons
Kommentar: Ligans näst bästa FB?

TE

Chris Cooley, Redskins
Jason Witten, Cowboys
Kommentar: När Redskins offensiv levererad berodde mycket på McNabb men minst lika mycket på Cooley. Trots att Dalls har underpresterat något kopiöst så tycker jag att Witten ska vara med - han hör hemma i Pro Bowl.

T

Russell Okung, Ravens
Kareem McKenzie, Giants
Anthony Davies, 49ers
Kommentar: Okung är kung och McKenzie har varit bra i år. Anthony Davies bör också ges en plats trots att 49ers underpresterat.

G

Jacob Bell, Rams
Jahri Evans, Saints
Mike Iupati, 49ers
Kommentar: Jag är stormförtjust i Iupati. Bell är en stor faktor till Rams och Samfords framgångar. Jahri Evans SKA vara med.

C

Jonathan Goodwin, Saints
Shaun O’hara, Giants
Kommentar: Saints har varit bra i år och tycker man inte det så förtjänar Goodwin ändå platsen, retroaktivt från fjolårssäsongen. Shaun O'Hara håller jag väldigt högt bland centrarna i ligan, kanske högst av alla till och med!

Synpunkter?

2 kommentarer:

Josef sa...

Lite sen kommentar men iaf.
49ers RT har inget i Pro Bowl att göra, iaf inte i år. Han har haft det tungt bitvis och blev t.ex kölhalad hela matchen mot Rams. Däremot kunde RB Frank Gore vara ett alternativ, han levererar i princip alltid. Annars stämmer det du säger att 49ers underpresterat, känns som allt gått fel. Dock kul att se dom live på Wembley.

swenfl sa...

Så du var där? Häftigt!