tisdag 16 november 2010

Dolphins vann i märklig match

Miami Dolphins 29 - Tennessee Titans 17
När skador satte stopp för två QBs så hade Dolphins inget annat val än att sätta in tredjevalet Tyler Thigpen. Men han gjorde en okej insats och tog Dolphins till seger i en bisarre match. Men en vinst kompenserar inte för förlusterna av på Pennington och Henne.

Titans var nog inte speciellt nöjda med att förlora den här matchen och DTn Jovan Hays uttryckte sin besvikelse direkt efter matchen: "They beat us with basically no quarterbacks," sa Hays med mungiporna vid knäna.
Men det är det som är tjusningen med den här sporten, och främst den här ligan. Allt kan verkligen hända frågan är bara hur man reagerar på det som händer.

Trots svängdörrarna på QB-positionen denna kväll så slog Miami säsongsrekord i antal poäng och defensiven var även den i vanlig ordning bra. Defensiven satte stopp för Randy Moss i hans första match som Titan, han lyckades bara få med sig en catch på 60 minuter.

SKADEHELVETE FÖR DOLPHINS - PENNINGTONS KARRIÄR I FARA
I hans första spel sedan axelskadan i september 2009 så åkte Chad Pennington på en tackling från Justin Babin. En tackling som tog så illa att han skadade samma axel igen och utgick. Jag lider verkligen med Pennington, enligt rapporter från laget så var hans som ett litet barn på julafton i söndags, han skulle få starta sin första match sedan den där kvällen i september 2009, han hade gått igenom en väldigt tuff och lång rehabiliteringsprocess och såg verkligen fram emot matchen. Det måste kännas oerhört tungt så här dagen efter och jag är inte alls förvånad att han hade lämnat Sun Life Stadium när journalisterna fick tillgång till spelarna. Stackars jävel alltså. Men det var inte över för det. En bit in i tredje kvarten skadade sig även Penningtons ersättare Chad Henne sitt knä så illa att han var tvungen att lämna matchen på kryckor. Han kommer att röntgas i veckan men räkna inte med att han spelar på ett bra tag. Ersättare nummer två och Dolphins tredje QB för kvällen, Tyler Thigpen, visade sig dock vara en fullgod ersättare i DEN HÄR matchen. Hans 85 yard touchdowndrive avgjorde matchen. I och med vinsten så bröt man den fem matcher långa förlustsviten man hade på hemmaplan.
Dolphins spelar redan på torsdag igen, mot Bears, och den korta vilan lär innebära att Thigpen startar den matchen men man måste hitta något alternativ, och det fort. Oturligt nog så finns det ju inte så mycket på marknaden och det har redan börjat viskas om JaMarcus Russell...

(Henne och Pennington, två QBs Dolphins får klara sig utan)

QB-KAOS ÄVEN I TITANS
Titans (5-4) förlorade för första gången på fem år matchen efter sin byeweek. En förlust som skulle visa sig kostsam då man förlorade förstaplatsen i AFC South till konkurrenterna Colts. Men Titans hade problem även dom den här matchen, på QB-position. Kerry Collins startade men hade oerhörda problem att skapa något konstruktivt under den första halvleken, sen var även han tvungen att kliva av på grund av en skada, i vaden. En halvskadad Vince Young var tvungen att hoppa in och han var ännu sämre. 92 yards och två turnovers är ju snudd på bedrövligt.

MÄRKLIG START
Det tog två-tre minuter sen hade 4 timeouts tagits. Jag hade egentligen inte tänkt se den här matchen då både Bears-Vikings och Colts-Bengals lockade mer men med den starten förstod jag att det här kommer att bli en match som det kommer att snackas om och vad rätt jag fick.
Noterbart:

3 kommentarer:

Anonym sa...

Såg matchen trodde att titanerna med randy moss skulle vinna stort, men titanerna tappade bollen flera gånger och jag tyckte dom uppträde underligt, men jag tror knappast att delfinerna har en chans att gå till slutspel, ifall inte jets eller pats börjar förlora sina matcher.Jag hoppades på fyra td av moss.

MVH Michael

swenfl sa...

Utan Pennington och Henne kan vi räkna bort Dolphins. Det är jag helt övertygad om.

4 TDs var att sätta ribban väldigt högt med tanke på att han inte lyckats med den bedriften sedan Patriots krossade Bills med 56-10 år 2007 samt att Titans gick upp mot en defensiv som stundtals har visat sig vara en av ligans bästa.

Anonym sa...

Visst det var nog högt men jag sade att jag hoppades, att räkna ut delfinerna är lätt med tanke på över halva säsongen har gått, men det är ju USA möjligheternas land osv, ibland händer det mirakel.

MVH
Michael