söndag 14 november 2010

Övriga matcher vecka 10

Det finns många intressanta matcher den här veckan.

Falcons och Ravens möttes redan i torsdags i en match som många nu tror kan ha varit en förtida final. Falcons vann i alla fall den matchen med 26-21.
******
Idag, söndag, har vi några saftiga fighter att se fram emot. Givetvis kvällsmatchen mellan Giants och Cowboys. Men samtidigt ska Rams beträdda planen i San Fransisco. 49ers måste se till att börja vinna nu och vad passar bättre än att göra det mot divisionsledarna?
******
Det spelas en oerhört intressant match i Chicago. Minnesota är på besök. Vikings har förväntningar på sig att gå till slutspel och då måste man slå Bears. Vikings är 3-5, Bears 5-3. I skrivande stund leder Vikings med 3-0.
******
Jets har sett starka ut hela säsongen och möter den lilla överraskningen Browns på bortaplan och så här långt ser det jämnt ut i den matchen.
******
Indianapolis Colts har stundtals underpresterat den här säsongen, Bengals har inte alls levt upp till allas förväntan och ligger sist i sin division. Man möts ikväll och det är en ensidig match. Med en minut kvar av Q1 så leder Colts med 10-0.
******
Dolphins vill klättra i AFC East, Titans vill nog gärna behålla sin ledning i AFC South. Titans leder just nu i en match som startade väldigt konstigt.
******
Sen fanns det två andra matcher som jag mycket väl kunnat välja ut som "Veckans Match". Den första är nattens sena match mellan Pittsburgh Steelers och New England Patriots. Det här är en match som man kommer att komma ihåg från säsongen. Det är jag övertygad om. Varje gång Brady och Roethlisberger brakar samman brukar det bli riktigt bra matcher. Det här är dessutom en match mellan två lag som med stor sannolikhet kommer att stöta ihop även i slutspelet. Högsta seeden i AFC kan stå på spel här. Jag är inte imponerad av Pats defence så här långt och Steelers offensiv har mer att bevisa. Spännande!

Den andra matchen är den som går av stapeln på måndag natt. Den mellan Eagles och Redskins. Donovan McNabb fick sin revansch på Eagles i lagens första möte för säsongen men sedan dess har lagen gått åt helt olika håll. McNabb blev bänkad förra matchen till fördel för Rex Grossman, då är det riktigt illa ställt. Men visst spelar man honom i 60 minuter idag?
Vick var tvungen att kliva av senaste dom här lagen möttes men då var det Redskins som var inne i en bra period, nu är det Eagles som är det. Med Vick vid rodret är Eagles svårslagna.

Inga kommentarer: