lördag 21 augusti 2010

Bengals vann och T.O. övertygade!

PRESEASON WEEK 2
CINCINNATI BENGALS - PHILADEPHIA EAGLES
22 - 9

Under försäsongens andra helg och fredagens enda match så möttes Bengals och Eagles i en het match. Det small på rejält för att vara en försäsongsmatch.

Terrell Owens var den som bidrog till Bengals startlags enda TD denna kväll då han tog emot ett 42-yards pass längs med sidlinjen. Gubben kanske har något kvar att ge ändå? I så fall kan fansen i Cinci se fram emot en rolig säsong. Eagles hängde inte alls med honom.

T.O. tog emot Palmers 42 yard pass och sprang utanför sidlinjen strax innan 5 yardslinjen. Owens hade tre mottagningar för drygt 70 yards efter halva matchen. T.O. är lagets bästa reciever just nu. Utan tvekan.

Eagles mål däremot var att få ut en TD genom sina starters, under preseasonpremiären mot Jags ledde Kolb ner Eagles vid två innehav, men man blev tvungna att nöja sig med field goals. Samma historia upprepade sig igår. Sex posseisions, två field goals. Detta trots att man lät orginal-OLen spela hela första halvlek och det gav inget ljus i tunneln. Kolb gick 11 för 17 och 120-nånting yards. Men värst av allt var att man inte kunde ta sig förbi ett defensiv fullt med oorganisation, hål och bänknötare. Bådar inte gott inför säsongen för Eagles.

Nu har jag här ovan avhandlat T.O.'s insats i matchen, men hur gick det för den andra divan i laget? Chad Ochocinco hade en väldigt smärtsam natt. Carson Palmer gick för två interceptions och båda var tilltänkta passningar till just 85. Båda gånger var det dessutom Chads fel, då han inte riktigt gjorde det han skulle. Om han ägnade mer tid åt spelsystem istället för twitter och mobilapps kanske det skulle gå bättre...

Det syntes att Palmer inte alls var nöjd med Ochocincos insats och gav denne en rejäl avhyvling efter den andra interceptionen.

Micheal Vick gick in i andra halvlek för Philly och hade en riktigt riktigt tung kväll:
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d819e7f59/Michael-Vick-highlights?module=HP_headlines

Skador på följande spelare: Eagles reciever Jeremy Maclin, axel, röntgenplåtarna negativa. Bengals safety Gibril Wilson skadade ligament i knäet och blir nog borta ett tag.

1 kommentar:

Anonym sa...

Bengals blir bra i år. Sen ska vi nog inte dra så stora växlar av att Chad underpresterade i vissa lägen, det är försäsong. Vi vet att han presterar när det gäller.