söndag 4 januari 2009

Eagles vs. Vikings preview

Uträknade så sent som i december men McNabb och Westbrook ville annat och ledde Eagles till slutspel. Nu ska de ta sig an Adrian Peterson, ett stabilt försvar och deras tidigare offensive coordinator.

Både Vikings och Eagles var tvugna att vinna sina två sista matcher för säsongen för att få spela slutspel. Vikings RB Adrian Peterson har gått som tåget de senaste två månaderna men idag ställs han mot ligans fjärde bästa running-defence. Nyckeln kan sitta i Vikings QB Travaris Jackson som har spelat över sin förmåga sedan han fick tillbaka sin första QB-positionen. Pressen kommer att ligga på båda lagens QBs, McNabb och Jackson, som måste leverera i sina passningspel då båda lagen har väldigt bra running-defence.
Eagles Tra Thomas har i princip bara en uppgift ikväll, sätta stopp på Vikings så att de inte kommer åt McNabb. Just detta lyckades han ju utmärkt med när han ställdes mot NFLs bästa sacker i säsongens sista match.

Min bookmaker har gett fölande "ats": Eagles -3 @ Minnesota. Det är ju onekligen två lag i suverän form som möts och det är för mig en helt omöjlig uppgift att tippa denna match. Men Vikings kan kanske vinna så länge Peterson visar god form och inte fumblar 10 gånger...

1 kommentar:

Anonym sa...

Philly vinner :D:D