lördag 3 januari 2009

Falcons vs. Cardinals preview

Rookie QBn Matt Ryan och RBn Michael Turner har tillsammans skrivit "sagan om Falcons 2008", men för att sagan ska få ett lyckligt slut så måste man neutralisera Larry Fitzgerald samt stå upp mot ett av ligans bästa offensiva lag.

Vem kunde någonsin tro att dessa två olycksamma lag skulle spela slutspel denna säsong? Arizona tar inatt emot ett lag som bara förra säsongen var totalt värdelösa.

Precis som i matchen mellan Chargers och Colts är detta en match mellan två bra quarterbacks. Arizonas Kurt Walker kastade sig in i snacket om MVP med sina 4,583 yards och 30 touchdowns. Samtidigt har Atlantas Matt Ryan, 23, blivit en av favoriterna till "årets offensiva rookie" med sina 16 touchdowns, 11 interceptions och 3,440 yards.

Tre av NFCs fyra Pro Bowl recievers kommer även att finnas på University of Phoenix Stadium ikväll. Däribland finner vi en av tidernas bästa radarpar(?) i Fitzgerald och Boldin. Den tredje spelaren är självklart Falcons Roddy White.

Ska jag vara riktigt ärlig så tror jag att Falcons kommer att vinna ikväll. Vi ska ha i åtanke att Cardinals defensiv inte har fungerat speciellt bra de senaste matcherna och detta kommer straffa sig hårt när Michael Turner får bollen i sin besittning, killen verkar ha sin livs peak!
Cardinals chanser är att sätta hård press på Matt Ryan eftersom att rookiemuren framför honom har börjat ge vika, ett annat sätt är att få Boldin på ytor där Atlantas CBs inte kan få tag på honom. Magkänslan säger dock fortfarande Atlanta Falcons.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad snackar du om? Inte en chans att Falcons vinner!

Sen kommer Chargers få stordäng mot Colts. Tyvärr.

Anonym sa...

Mindre än 10 minuter kvar och Falcons blir överkörda! :P