onsdag 7 september 2011

NFL Countdown - AFC East

Inget lag har haft bättre record än Patriots sedan omläggningen 2002 men Jets gör allt för att ändra på det .


MIAMI DOLPHINS
Matcher: Falcons 28-23, Panthers 20-10, Buccaneers 13-17, Cowboys 17-3

Kommentar: Dolphins har gått och blivit ett roligt lag att se på igen, man spelar tufft med hög intensitet. En skadefri Chad Henne med den här omgivningen kan ge 9-10 vinster. Defensiven är dessutom rätt stabil och blir sällan tagna på sängen. Gör man bättre ifrån sig hemma i år så kan racet om ett wild card till slutspelet bli tuffare än väntat.

Slutplacering i divisionen: 3

NEW ENGLAND PATRIOTS
Matcher: Jaguars 47-12, Buccaneers 31-14, Lions 10-34, Giants 17-18

Kommentar: En uppgraderat DL kan göra underverk för det här försvaret. Man har ett championship-defense i år till skillnad från förra säsongen. Tom Brady känner sina TEs oerhört väl. Ochocinco får äntligen spela i ett lag med en ärlig chans att vinna något stort. Den dagen han och Brady klickar. Då jävlar.

Slutplacering i divisionen: 1

NEW YORK JETS
Matcher: Texans 16-20, Bengals 27-7, Giants 17-3, Eagles 14-24

Kommentar: Jag trodde att de skulle agera mer än vad man gjorde under free agency. Inga sensationella moves direkt. Mark Sanchez måste bli mer pricksäker. Det är det det handlar om för Jets, dessutom lär man gå oftare efter marken i år. D ser bra ut som alltid, speciellt inside. Tummen upp för Wilkerson och Ellis.

Slutplacering i divisionen: 2

BUFFALO BILLS
Matcher: Bears 3-10, Broncos 10-24, Jaguars 35-32, Lions 6-16

Kommentar: Ryan Fitzpatrick är väl en okej QB. C.J. Spiller måste upp några nivåer för att komplettera Fred Jackson. Kommer Spiller upp på den nivå jag vet han har i sig så kommer hela laget att få en boost. Brad Smith är en annan spännande spelare. Man tappar hopp då man kollar defensiven. Man har inte ett lag som kan konkurrera i den här divisionen.

Slutplacering i divisionen: 4

Inga kommentarer: