torsdag 8 september 2011

NFL Countdown - AFC North

AFC North är också en grupp som kommer att stå mellan två lag. Steelers och Ravens. Matcherna lagen emellan har gått och blivit något av de hetaste derbyna i ligan. Browns har förbättrat sig men har inget att sätta emot dessa giganter.


BALTIMORE RAVENS
Matcher: Eagles 6-13, Chiefs 31-13, Redskins 34-31, Falcons 21-7

Kommentar: Sammarbetet mellan backfield och front seven i defensiven måste fungera felfritt. Anquan Boldin och Ray Rice bär laget på sina egna axlar, nåja, vad det gäller offensiven men det är något som de klarar av. Många tror att det här är "året" för Ravens. Lyckas man knipa hemmafördel i slutspelet så är jag inte den som säger emot.

Slutplacering i divisionen: 1

PITTSBURGH STEELERS
Matcher: Redskins 7-16, Eagles 24-14, Falcons 34-16, Panthers 33-17

Kommentar: Är det möjligt att Hines Wards produktion börjar avta? Emanuel Sanders är då den som kommer att ta över. Hur bra är då egentligen OL:en? Egentligen ska väl det senare inte spela någon roll då Big Ben är en klippa på att trippa förbi framstormande motståndare. Defensiva playmakers i absoluta i världsklass i Polamalu, Harrison och Woodley. Desssutom har du ju AFC kanske bästa reciever i Mike Wallace.

Slutplacering i divisionen: 2

CINCINNATI BENGALS
Matcher: Lions 3-34, Jets 7-27, Panthers 24-13, Colts 13-17

Kommentar: De bengaliska tigrarna hamnar kommer gå ner sig djupt i djungelns träsk i vinter. Green och Dalton är spännande framtidsnamn men de är långt ifrån några stjärnaspelare som kan lyfta detta Bengals. Marvin Lewis är ju slut för länge sen. Det enda som jag kan tycka ser någorlunda positivt ut är defensivens front seven men de lär knappast kunna vinna speciellt många matcher åt Bengals på egen hand.

Slutplacering i divisionen: 4

CLEVELAND BROWNS
Matcher: Packers 27-17, Lions 28-30, Eagles 14-24, Bears 14-24

Kommentar: 1-3 ser betydligt värre ut än vad det är. Kolla motståndet på försäsongen, tufft. Colt McCoy såg spännande ut som rookie och jag hoppas han verkligen får chansen nu. Hans recievers, förutom kanske Watson, verkar alla ha såpa på händerna. Browns är lite, väldigt lite, på uppåtgående. Det man dock saknar helt i laget är spelare som på egen hand kan förändra en matchbild. Det går inte att förneka.

Slutplacering i divisionen: 3

Inga kommentarer: