måndag 5 september 2011

NFL Countdown - NFC South (Analys)

Tampa Bay imponerade oerhört mycket på mig förra säsongen och jag misstänker att dom fortfarande kan vinna över 10 matcher, man har både tillräckligt med rutin och ungdomlig talang i offensiven för att klara det. Josh Freeman håller på att bli en storatjärna, en riktig clutchspelare.
Men, Saints lär vinna. Detta då Drew Brees äntligen fått en RB värt namnet i Mark Ingram, en spelare som kan lätta på trycket för Brees. Visst, Brees klarar det mesta själv och är den enskilt viktigaste spelaren för sitt lag i hela ligan, med Ingram ställer Saints upp med ligans bästa offensiv, kanske någonsin!
Det är nästan skrämmande hur bra det här kan bli för ett Saints som kanske har ligans bästa interior i OL, därifrån Ingram jobbar. Även defensiven är förstärkt och på papperet skulle jag nästan vilja påstå att årets Saints ser bättre ut än det laget som vann Super Bowl. Sug på den.
Atlanta har en divisionstitel att försvara, vilket de uppenbarligen inte kommer att göra. Däremot kommer man att göra upp med Tampa om andraplaceringen och därmed en wildcardplats till slutspelet. Det vågar jag gå ut och säga, för det känns väldigt osannolikt att någon annan divsionstvåa i NFC slutar bättre än Atlanta (ev. Tampa Bay).
Panthers har ingenting att hämta i år.

Inga kommentarer: