tisdag 6 september 2011

NFL Countdown - NFC North

Vad ska man säga? Solklaraste gruppen av alla? Packers vinner det här, det ska inte ens vara något att fundera på. Där bakom ser det mer ovisst ut, dessutom kan ett av NFCs WC-lag komma från den här divisionen.


DETROIT LIONS
Matcher: Bengals 34-3, Browns 30-28, Patriots 34-10, Bills 16-6

Kommentar: Det sovande lejonet håller sakta men säkert på att vakna. När han väl har gäspat färdigt och ställer sig rakryggad på benen kommer det att smälla rejält runt om i ligan. Detta kommer inte att ske i år, men lejonet har i alla fall börjat sträcka på sig. Suh är en spelare man bara ser typ vart 20 år, han är redan en riktigt stor ledare. Man har uppgraderat LBn med Durant och Tulloch, secondaryn ser dock fortfarande lite darrig ut. Kan Stafford och Best hålla sig hela? Men bakom Calvin Johnson vad finns där?

Slutplacering i divisionen: 2

GREEN BAY PACKERS
Matcher: Browns 17-27, Cardinals 28-20, Colts 24-21, Chiefs 20-19

Kommentar: Dom kommer till motståndarens QB oerhört snabbt och dom har en QB som spelar bra under press. Det finns inte ett offense som inte drömmer mardrömmar om att möta Packers defense, mycket beror på att Packers har en grym secondary. Jermichael Finley är tillbaka, det känns liksom inte rättvist mot de övriga lagen.

Slutplacering i divisionen: 1

CHICAGO BEARS
Matcher: Bills 10-3, Giants 13-41, Titans 13-14, Browns 24-14

Kommentar: Jay Cutler är målmedveten, han ska bli ligans MVP i år. Han har de offensiva vapnen för det, men finns linjen där? Det är uppenbart att Bears, återigen, fullkomligt förlitar sig på sin "front-seven" eftersom secondaryn är högst ordinär.

Slutplacering i divisionen: 3

MINNESOTA VIKINGS
Matcher: Titans 3-14, Seahawks 20-7, Stars 17-23, Texans 28-0

Kommentar: Äntligen får jag se Adrian Peterson i en vettig offensiv tänkte jag i inför säsongen. Sen började Vikings träningsspela. Men potentialen finns där McNabb är ibland en QB av slutspelskaliber och Percy Harvin är en bra reciever. DLn känns svagare än på många år för Vikings och secondaryn känns inte heller den så stark.

Slutplacering i divisionen: 4

Inga kommentarer: