onsdag 7 september 2011

NFL Countdown - AFC South

Det enda som kan stoppa Indianapolis Colts från att ta hem AFCs södra division är dem själva. HUr länge blir Manning borta?



TENNESSEE TITANS
Matcher: Vikings 14-3, Rams 16-17, Bears 14-13, Saints 32-9

Kommentar: Det här är ett lag som först och främst springer i offensiv och man kommer att vilja spela på sina egna villkor, speciellt hemma på LP. Chris Johnson är unik, det finns bara en men även Batman behövde en wingman ibland. Matt Hasselbeck är väl sådär, precis som hans backups. Defensiven är begränsad. Med detta sagt så är det rätt uppenbart att det inte alls finns rum till några som helst misstag om Titans vill göra en bra säsong.

Slutplacering i divisionen: 3

HOUSTON TEXANS
Matcher: Jets 20-16, Saints 27-14, 49ers 30-7, Vikings 0-28

Kommentar: Man har lagt till en handfull spelare i defensiven som kommer att bidra avsevärt i år. Det som tidigare har varit Texans största svaghet (secondaryn) är idag en styrka. Ett brett lag som lika väl kan vinna AFC South!

Slutplacering i divisionen: 2

INDIANAPOLIS COLTS
Matcher: Rams 10-33, Redskins 3-16, Packers 21-23, Bengals 17-13

Kommentar: Colts har lagt mycket krut på att skydda Manning, deras två första val i årets draft var offensiva linjemän. Helt rätt väg att gå. Men Peyton måste ju ha någon att spela med också. Gonzalez och Collie, går de att räkna med? Dallas Clark är tillbaka efter skada, det är enbart positivt. Men Colts är lite på nedgång, speciellt defensiven ser tveksam ut, och vad händer om nu inte Manning kommer till spel alls? Det skulle vara en katastrof, då kan man glömma slutspel. Så enkelt är det.

Slutplacering i divisionen: 1

JACKSONVILLE JAGUARS
Matcher: Patriots 12-47, Falcons 15-13, Bills 32-25, Rams 17-24

Kommentar: Jones-Drew sitter lite i samma sits som CJ gör i Titans, dåligt understöd. Mest intressanta i Jaguars i år; petar rokkie-QB veteranen? Recieving corps ser inte så tilltalande ut så jag tror inte att Gabbert kan göra allt för mycket väsen av sig. Inte speciellt mycket har hänt i Jaguars sedan förra säsongen så 5-6 vinster känns som rimligt. Los Angeles är på jakt efter ett NFL-lag...

Slutplacering i divisionen: 4

Inga kommentarer: