onsdag 7 september 2011

NFL Countdown - NFC East

NFC East har tidigare varit en av de tuffaste och jämnaste divisionerna i hela ligan. Det håller på att ändras nu. Eagless har ett talangfullt lag och har kunnat plocka lite vad dom vill under den korta silly season som varit. Giants och Cowboys har å andra sidan haft problem med att klara lönetaket och har blivit tvungna att ge upp många bra spelare.


PHILADELPHIA EAGLES
Matcher: Ravens 13-6, Steelers 14-24, Browns 24-14, Jets 24-14

Kommentar: Eagles har ett riktigt dream team. Trent Cole har ju äntligen fått lite hjälp i form av Cullin Jenkins och Jason Babin. Eagles är i min bok redan "big plays champions" men ska man gå långt i ett slutspel så kan man inte bara förlita sig på det. Offensiven har haft problem på försäongen i redzone och short yardage-situationer. Det måste bli bättring på de punkterna om det här ska bli deras år.

Slutplacering i divisionen: 1

WASHINGTON REDSKINS
Matcher: Steelers 16-7, Colts 16-3, Ravens 31-34, Buccaneers 29-24

Kommentar: Rex Grossman eller John Beck på QBn, känns som pest eller kolera. Det enda som kanske får godkänt i Redskins offensiv är OLen. Ryan Torain får absolut inte bli skadad. Redskins defense får bära ett tungt lass i vinter och med Brian Orakpo som ankar kan jag tänka mig att hemmalaget tar några trepoängsvinster i år hemma på FedEx Field.

Slutplacering i divisionen: 3

DALLAS COWBOYS
Matcher: Broncos 24-23, Chargers 7-20, Vikings 23-17, Dolphins 3-17

Kommentar: Problemet sitter inte i Tony Romo. Dez Bryant har så oerhört mycket att bevisa, likaså DeMarcus Ware som måste hålla sig i skinnet. Man har stora stjärnor i laget så på papperet ska det inte vara någon fara på taket. Verkligheten är dock en annan. Springspelet och pass defense är verkligen inte bra. Rob Ryan har anslutit men han kommer inte att tillbringa något nämnvärt till en redan rätt dålig secondary.

Slutplacering i divisionen: 4

NEW YORK GIANTS
Matcher: Panthers 10-20, Bears 41-13, Jets 3-17, Patriots 18-17

Kommentar: Oerhört talangfullt lag med bra spelare både i offensiven och defensiven. Men ska man vara med och slåss om en slutspelsplats måste man börja årets säsong betydligt bättre än va man gjorde förra säsongen. Både Bradshaw och Nicks är av Pro Bowl kaliber. Steve Smith och Kevin Boss har ersatts av Jerrel Jernigan och Travis Beckum.

Slutplacering i divisionen: 2

Inga kommentarer: