söndag 12 september 2010

Kort om Week 1

Det finns några oerhört intressanta matcher denna första helg.

Bengals med TO och #85 reser till Boston för möte med New England Patriots. En match som båda lagen måste vinna. Patriots behöver en bra start i den stenhårda AFC East och Bengals måste leva upp till förväntningarna och vinna - man ska vara ett slutspelslag. På förhand en oerhört jämn match dessutom. Matchstart 19.00.
******
Peyton Manning och grabbarna åker till Houston för att starta säsongen med ett toppmöte mot de, av mig, tippade divisionssegrarna Texans. Texans saknar Brian Cushing de första fyra matcherna men man måste ändå vinna matcher. Peyton Manning lät OL:en ta mycket stryk under offseason. Texans har historiskt sätt bara vunnit en match mot Colts. På sexton möten. Matchstart 19.00.
******
Atlanta har fullt lag igen efter fjolårets galna skadeläge och åker tilll Pittsburgh för match mot Steelers, ett Steelers som har fått tillbaka Troy Polamalu efter skada. Allt tyder på en väldigt underhållande match och båda lagen skall i slutändan göra upp om Wild Card-platser. Matchstart 19.00.
******
Oakland Raiders fans har redan intagit musikstaden Tennessee och ikväll ska laget visa att man inte tänker vara någons slagpåse i år. Bör bli en enkel seger, en förlust får det absolut inte bli. Jason Campbell gör seriedebut för Raiders. Men man får se upp med firma Young/Johnson. Matchstart 19.00
******
Giants spelar också ikväll. En bra outsider för slutspelsplatserna. Man möter Panthers. Av någon outgrundlig anledning har Viasat bestämt sig för att det är denna match man ska visa. Någon av de ovan nämnda hade varit betydligt bättre imo.
******
22.15 börjar tre matcher. Cards@Rams, Packers@Eagles samt 49ers@Seahawks.
******
Till dessa matcher gjorde man helt rätt val på Viasat. TV10 kommer att visa Packers@Eagles. En riktigt bra match, det törs jag utlova. Två blivande slutspelslag gör upp direkt. Det är två av ligans bästa unga lag, vi kommer att få se stora plays över hela plan. Philly är alltid härligt oförutsägbara i september. Är Kolb rätt man eller måste man slänga in Vick?
******
Fan jag tror verkligen på Eagles i år!
******
Nattmatchen spelas mellan Cowboys och Redskins. Ett högintressant möte som även det visas i den nya sportkanalen TV10. Matchen börjar 02.20.
******
Duger inte TV10 och Viasats utvalda matcher kan ni göra som jag ska göra. Streama från myp2p.eu.
******
Kvällens rekar: Jag har OAK till +6.0 för 1.95 gånger pengarna. 1.60 för Dolphins mot Bills är helt klart värt att spela. Bengals till 3 gånger pengarna mot Patriots är visserligen en chansing men den kan gå hem. 49ers -3.0 till 1.95 och vinst 1.83 är lätt värt. Varsågod.
******
Det är visst några matcher på måndag också. Jets går in i säsongen men det är inga intressanta matcher vad jag kan se.
******
5 TIMMAR KVAR!


3 kommentarer:

Brunkers GIF sa...

Jets mot Ravens ser hyfsat intressant ut? Och som Chargers fan är även andra matchen hyfsat intressant ;)

swenfl sa...

Ja, det fanns en herrans massa högintressanta matcher redan i första veckan och det var svårt nog att plocka ut bara 5 stycken.

swenfl sa...

Att se Chargers kan ju dock aldrig vara intressant ;)