söndag 26 september 2010

Veckans match, Vecka 3

Houston Texans (2-0-0) - Dallas Cowboys (0-2-0)
Bragging rights i staten Texas står på spel då Houston tar emot Dallas på söndagskvällen. The Battle of Texas står mellan en obesegrad divisionsfavorit och överskattade vinstlösa tidigare divisionssuveräner. En förlust i kväll skulle för Cowboys innebära den tredje raka på lika många chanser. En förlust skulle innebära att coach Wade Phillips tjänst absolut tas upp till diskussion, och han lär vara långt ifrån den enda som ligger risigt till. Det är ingen lätt uppgift, de upphypade Super Bowl-kandidaterna från Dallas har inte vunnit en enda match än och har ett makalöst tryck på sig denna säsong. Klubben fyller 50 år, Super Bowl spelas på Cowboys Stadium och folket kräver att se de vitblåa lyfta VL-trophy på hemmaplan. Men först ska man vinna en match, först ska man slå Texans. Ett Texans med bland andra Matt Schaub (flest passing yards week 2) och Arian Foster (flest rushing yards av alla week 1). Det är ingen lätt uppgift.

Plats: Reliant Stadium
Tid: Söndag 19.00
Väder: 25 grader och sol.
Svensk TV-kanal: Nej. Se myp2p.eu för information.

Skadade/frånvarande spelare:
Houston: Andre Johnson WR är tveksam till start.
Dallas: Jay Ratliff DT (ej skaderelaterat), Deon Anderson RB, Sean Lee LB, Sam Young T.

Senaste möte:
Lagen är från samma delstat men möttes senast vecka sex 2006. En match som Terrell Owens avgjorde med två touchdowns och hyllades med stående ovationer. Drew Bledsoe var fortfarande Dallas förstaval som QB. Matchen slutade 34-6 till Dallas.

Därför ska du se matchen!
NFL-kartan håller på att ritas om, speciellt i Texas där Dallas snart inte är det stora laget. Texans QB Matt Schaub kommer från 495 passing yards mot ett Washington Redskins som slog Cowboys. Blir det stopp i maskineriet för Dallas även i afton kommer effekterna att bli våldsamma.

Visste du att?
  • Dallas Jason Witten är en av endast nio tight ends i historien som har över 6000 receiving yards.
  • Texans har vunnit fyra raka matcher mot motstånd från NFC...
  • ...men man har aldrig i historien startat en säsong 3-0
Favoriter:
Jag ser Texans som favorit den här matchen. Dallas är överskattade som bara den. Texans är underskattade men är ett oerhört skickligt lag - inte främst offensivt. Detta till trots så behöver inte övertaget vara speciellt stort. Får Dallas bara ordning på sitt spel så har den här matchen alla möjligheter till att bli tight och spännande. Ser det ut som tidigare kan man mycket väl bli utklassade.


(KLICKA FÖR STÖRRE BILD)

Inga kommentarer: