måndag 14 september 2009

Eagles-Panthers 38-10 (Vecka 1 Recap)

Ojojoj Jake Delhomme. Panthers QB avgjorde matchen på egen hand fast nog inte åt det håll han hade hoppats på. Panthers låg under med 31-10 i början av andra halvlek då Panthers gjorde en interception på ett pass av McNabb, i det efterföljande spelet kastar Delhomme bollen rakt i famnen på en örn... Detta var nog det moment som avgjorde matchen bortsett från att Eagles var mycket bättre än motståndarna. Delhomme klev av planen med bedrövliga stats. 7/17, bara 73 yards och hela fyra interceptions.

Eagles defensiv började visserligen lite trevande då man i första quartern gav upp en TD men därefter utförde man en nästan helt felfri match och gjorde kvällen jobbig för Panthers. Man tillät bara drygt 160 yards. En härlig start för Sean McDermott, Eagles nya def. coordinator.

Panthers hade hela 7 turnovers under matchen, dessa förvaltade Eagles till hela 24 poäng... Det håller inte Carolina!

Noterbart:
  • Eagles viktiga quarterback Donovan McNabb var tvungen att bryta matchen på grund av en revbensskada. Dom första rapporterna sa brutet revben, sen har det framkommit att han har en "fraktur". Jag gissar på en spricka då han återkom till sidlinjen och kunde ta av sig skydden för egen maskin vilket jag knappast kan tänka mig att han hade gjort om revbenet hade varit av.
  • Vem ska ersätta McNabb om det nu visar sig att han blir borta en längre tid? Kevin Kolb var asdålig när han kom in och Vick får ju inte spela förens vecka 3. Dags att resigna A.J. Feeley kanske som var riktigt bra på försösongen?
  • Eagles är dock positiva till att McNabb kan spela nästa veckas tuffa möte mot Saints.
  • Brian Westbrook har inte kunnat delta på försäsongen. I går sprang han in 79 yards och bidrog med en TD.
  • DeAngelo Williams, Panthers RB, var en av de spelarna med flest TD:s förra säsongen. I går följde han upp detta med en touchdown i första quartern...

Inga kommentarer: