måndag 14 september 2009

Giants-Redskins 17-23 (Vecka 1 Recap)

En riktigt het match där spelarna rök ihop rejält flera gånger ute på plan. Den största fighten utbröt mellan Redskins WR Santana Moss och Giants CB Corey Webster. Dessa två startade ett riktigt rallarslagsmål mitt på planen där domarna var tvungna att gå in och bryta. Efter några svordomar var tog dock dessa två i hand och matchen kunde fortsätta, i samma hätska stämning. Men det är så det ska vara i en premiär.

Även i denna match hade det förlorande lagets QB det jobbigt. New Yorks DE Osi Umenyiora gjorde livet surt för Jason Campbell och fick ner honom ett antal gånger, dessutom lyckades han med en touchdown också. Det var i andra kvarten som han fick Campbell att tappa bollen (med lite hjälp då), tog upp bollen, sprang 40 yards för en touchdown och tog upp Giants till en 17 poängs ledning.

Spelet haltade lite för Redskins på 20 carries sprang man bara in 51 yards och det håller naturligtvis inte. Dessutom hade man ju lite otur då man med 1.30 kvar av matchen skulle försöka sig på en onside kick för att kunna ta ikapp Giants. Tyvärr så landar bollen mitt i famnen hos Steve Smith och först där avgörs matchen.

Noterbart:
  • Giants RB Danny Ware blev skadad i matchens första spel och kom aldrig tillbaka...
  • Även lagets rookie, WR:en Haakem Nicks, råkade ut för en fotskada och återvände inte heller...
  • Albert Haynesworth gjorde en bra match som väntat och hann med fyra tacklingar under hans första riktiga match för den nya klubben

Inga kommentarer: