söndag 20 september 2009

SM(M) 2.0

Bevakning på Superserien är långt ifrån vad den har varit på denna blogg men i helgen spelades det i alla fall SM-final. Detta mellan seriegiganterna Carlstad Crusaders och mesta tillika regerande mästarna Stockholm Mean Machine. Precis som förra säsongen så var det stockholmarna som gick segrande ur striden. Enligt folk jag har snackat med så ljuger sgersiffrorna, 24-20, något då Crusaders sista TD mer kändes som en tröstpoäng.

Kim Taalbi hade enligt samma källor rejäl lekstuga på Zinken. Han gjorde lite som han ville. Dessutom var Mean Machines O-Line makalöst bra samtidigt som D-linen även dom gjort sin läxa vilket gjorde Crusaders springspel rätt så uddlöst.

Ett citat från en på plats:
"Carlstads insats kändes inte alls hundraprocentig, utan det såg snarare ut som om de trodde att här skulle gå av sig självt. Man hade vunnit sina två tidigare möten med Stockholm, och med tanke på resultaten i dessa matcher har det handlat mer om att göra flest poäng, snarare än att stoppa motståndarens offense. När Mean Machines verkade ha gjort läxan och tände till ordentligt hade Carlstad inget att svara med. Defense läckte, och offense skapade ingenting."

Nåväl. Hatten av för SMM och ett litet hånskratt åt CC är befogat. Ett guld har väl sällan känts så här självklart?

Referat finns på saffs hemsida!

1 kommentar:

Lundh sa...

Det är imponerande. SMM är bevisligen bäst när det gäller.