måndag 21 september 2009

Eagles-Saints 22-48 (Vecka 2 Recap)

Med Donovan McNabb vid sidlinjen var Eagles helt chanslösa. Vad folk än säger så var Kolb inte bra, jag kan visserligen förstå att man berömmer en spelare som gör sin första match från start mot ett lag som Saints och ändå passar för nästan 400 yards samt två touchdowns men jag tycker att det negativa tog ut hans positiva insatser under matchen. Han hade 20 incomplete passes och hela 3 interceptions, några av dom dessutom väldigt avgörande. Bland annat då Saints lyckades med 3 TD:s inom loppet av 4 minuter...
Dessutom verkade Eagles defensiv befinna sig någon annanstans då den var långt ifrån den nivå man är van att se den ligga på.

Eagles, för dagen, dåliga defensiv hade väldiga problem att få stopp på Saints WR Marques Coltson som relativt enkelt kunde fånga för 2 touchdown efter ett års frånvaro på grund av skada.

Har man kollat statistiken utan att sett matchen kanske det känns som ett rätt märkligt slutresultat. Främst därför att hemmalaget, när matchen var slut, hade tagit just under 500 yards sammanlagt. Det kan jag dock förklara och det är ganska enkelt. Många av Eagels drives avslutades med turnovers och man kunde aldrig riktigt sätta någon press på Saints.

Noterbart:
  • Eagles skadehelvete fortsätter. Asante Samuel och Brian Westbrook var tvungna att avbryta matchen på grund av skada.
  • I sin första match från start i NFL så kastade Kevin Kolb för 391 yards men hade tre kostsamma interceptions och blev sackad två gånger.
  • Saints QB Drew Brees har nu 9 touchdownpass på två matcher!
  • Saints viktiga RB, Mike Bell, blev även han tvungen att lämna matchen på grund av skada.
Det blev förlust för Kevin Kolb i hans
första NFL-match från start

Inga kommentarer: