tisdag 18 januari 2011

Big Ben avgjorde när Steelers vann oförtjänt.

Divisional Round Game
Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
31 - 24

En hyffsad comeback i matchen för Ben Roethlisberger, Steelers hittade rookien Antonio Brown med ett 58 yard långt pass med mindre än två minuter kvar att spela. Därmed hade Ravens inte längre någon chans att vinna mot sina antagonister. Fyra plays senare, i denna tuffa match, sprang Rashard Mendenhall in sin andra TD för matchen.

Precis före säsongens längsta kast sa Roethlisberger följande till sin offensiva coach: "Let's send him. Let's just chuck it deep. If they pick it, it will be a pick way down there, just as good as a punt. ... I just throw it as far as I can."Långt kunde han kasta också tydligen. Brown gjorde sin karriärs största och viktigaste mottagning. Steelers är en match ifrån sin tredje Super Bowl på sex säsonger. Man möter, lite överraskande, New York Jets som i söndags natt slog ut favoriten New England Patriots. Han är en vinnare av rang, Ben Roethlisberger. Det syntes tydligt i den här matchen men har har haft en tung säsong. Han liv och hans rykte rasade samman när han blev anklagad för våldtäk för tio månaders sedan, trots att åtalet lades ner så blev han avstängd av ligan i fyra matcher. Trots det lyckades han ta sitt Steelers till en first round bye. Men han är en riktig vinnarskalle och en smart QB, han producerar spel som ingen annan och ofta är det coach Tomlin som får rätta sig efter Ben och inte tvärtom.



3 kommentarer:

Mattias sa...

Hej!

Jag försökte skicka ett mail till den e-mail som är registrerad här. Den visade sig däremot vara inaktiv. Skulle du kunna skicka ett mail till Kinkladze_1@hotmail.com? Det är en grej jag skulle vilja diskutera med dig!

Tack!

swenfl sa...

you've got mail

swenfl sa...

Har nu dessutom upprättat en speciell mailadress till bloggen. Detta då det inte är säkert att jag hittar/ser vissa inlägg i min starkt trafikerade inbox.

Bloggens mailadress är swenfl@hotmail.com