söndag 16 januari 2011

Divisional round. NYJ@NE

VS.

Det är samma Jets som går in i matchen ikväll som blev fullständigt förnedrade av Patriots för sex veckor sedan (45-3), Jets måste göra följande två saker: 1) Man måste hitta ett sätt att undercuta Pats som har gjort 31 poäng eller mer i 8 raka matcher 2) Öka produktionen på offensiven som är känd för att försvinna när inte Sanchez är på topp. Men jag har svårt att se Jets ta det här. Jag tror att man måste förlita sig mycket på springspelet i Tomlinson och Greene. I den formen är Jets faktiskt riktigt vassa. Det är även då Patriots defensiv är extra sårbara, då motståndaren väljer att springa med bollen. Men att springa sig till seger låter inte troligt, för det kommer att krävas 4-5 touchdown. Jets kommer inte att kunna spela defence som man gjorde mot Colts då Manning ofta hade 7 spelare framför sig. Det gick mot Colts då dom inte har några RBs förutom en kille som blev petad av Bills (Rhodes). Jets har dessutom varit kända för bra defence och ST som kunnat ta chanser och producera poäng. Men i år har ett annat lag varit bättre på det. New England Patriots.

Plats: Gillette Stadium
Tid: 22.30
Väderprognos: Lätt snöande och knappa minusgrader.
TV: TV10, Viasat Sport HD, CBS

Skadade/icke tillgängliga spelare:
New England: Fred Taylor RB, Thomas Clayton RB, Taylor Price WR, Mark LeVoir T, Rich Ohrnberger G, Myron Pryor DL, Marques Murrell LB, Tony Carter CB.
New York: Brad Smith WR/KR, John Conner FB, Vernon Gholston DE, Jarron Gilbert DT, Matt Mulligan TE, Jeff Cumberland TE, Marcus Dixon DT, Kellen Clemens QB

Senaste möte:
Lagen möttes för 6 veckor sedan och Rex Ryan blev totalt utcoachad. Patriots vann med 45-3.

Favoriter:
New England Patriots är stora favoriter i min bok. Man har ligans i särklass bästa QB och en coach som låter spelet tala istället för käften gå. Dessutom tycker jag att Pats är starkare på exakt alla positioner. Att man dessutom vågar bänka Wes Welker efter interna kontroverser visar ju att Patriots är självsäkra.

1 kommentar:

Lundh sa...

Dom är nog lyckliga i Pittsburgh idag!